تولید و فروش انواع قارچ
ارسال به سراسر کشور
ارسال به سراسر کشور
دارای مجوز از مراجع ذیربط
تولید با بهترین کیفیت و رعایت تمامی
استاندارد های بهداشتی و سلامت
پخش سراسر کشور
فروش و پخش بصورت عمده و جزئی
قیمت مناسب تخفیف در خرید عمده
تازگی و سلامت محصول را میتوانید در
سفارش یک روز تاخیر داشته باشید توضیح
اینکه شما محصول را سفارش میدهید و بعد از
شفارش شما محصول برداشت میشود و بلافاصله
ارسال میگردد
تولید و عرضه انواع قارچ
با کیفیت مطلوب و درجه یک
ارائه مناسب ترین قیمت
ارائه هر نوع قارچ در سریعترین زمان ممکن با کیفیت بی نظیر و درجه یک
از لطف و اعتماد شما عزیزان متشکریم و امیدواریم پاسخگوی این اعتماد باشیم
جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید
قارچ صدفی
این مواد خوراکی انواع مختلفی دارند و همچنین در زمینه های مصرف
دارویی کاربرد دارند تاریخچه استفاده از قارچ به دوران باستان بر می گردد
که در مراکز باستانشناختی در شیلی در ۱۳ هزار سال پیش کشف شدند
در آن زمان چینی ها و همچنین یونانیان باستان و رومیان به ویژه افرادی که
از طبقات اجتماعی بالا برخوردار بودند از قارچ برای آشپزی و گاهی برای
مصارف دارویی استفاده می کردند زیرا نگهداری و وقارش بسیار آسان بوده
به عنوان منبع تغذیه اضافی در طول زمستان از آن استفاده میکردند پیش
از جنگ مردمانی از قبیل شمال سیبری و دزدان دریایی از برخی از
قارچ ها برای کاهش فشارخون آرامبخشی کاهش اضطراب و ترس بر روی
ذهن و روان شخص می گذارند استفاده میشد.
اما امروزه قارچ ها نان برای مصارف آشپزی و غذایی و دارویی مورد
استفاده قرار میگیرد و حتی گاهی برخی از افراد خود مشغول به پرورش
قارچ و توضیح و آن شدهاند و بیش از ۲۰ گونه قارچ به روش تجاری در جهان
پرورش داده میشود که در سال ۲۰۰۰ میلادی کشورهای مانند چین،
هلند، فرانسه، لهستان، ایالات متحده آمریکا از ۵ کشور برتر تولید کننده
قارچ خوراکی بودهاند.
اما پرورش گونه هایی از قارچ ها به راحتی میسر نیست به طور مثال قارچ
مایکوریزا هنوز موفقیتآمیز نبوده است و این گونه ها به صورت وحشی در
طبیعت روییده میشوند.
در برخی از مناطق مصرف میشوند که خوردن آنهامشکلی ندارد. گونه
هایی از قارچ ها وجود دارند که ذاتاً سمی هستند اما با اعمال تغییراتی که
بر روی آنها انجام می شود با قارچ خوراکی تبدیل می شوند و گاهی
بعضی از قارچ ها با جوشانده شدن سم زدایی می شوند و می توان آنها
را در مواد غذایی مصرف کرد نمونه آن میتوان تقارچه موسکاریا یا قارچ
مگس اشاره کرد زیرا اگر این قارچ جوشانده نشود به خاطر این که
موسکیمول است بعد از مصرف باعث حالت تهوع و خواب آلودگی میشود
بعضی از قارچ های خوراکی وحشی نیز سمی و در حالت خواب غیر قابل
گوارش می باشند قبل از مصرف پخته بشوند
پاسخ دهید
میخواهید به بحث بپیوندید؟مشارکت رایگان.